Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Maaike

Pagina's: [1]
1
Overig nieuws / Aanpassinen, vakantie en woon- werkrijden
« Gepost op: donderdag 11 juli 2013, 00:14 uur »
Zo, hier ben ik weer.... Intussen met mijn PC op vakantie geweest! Naar het Schwarzwald, waar het gruwelijk warm was!

Voordat het zover was, moesten er wat dingetjes geregeld met mijn Witte Wolk. Zoals al eerder gemeld en vragen over gesteld: de koplamp. Opgelost dankzij antwoorden van de experts op deze site! Waarvoor nogmaals dank!
Dan hadden we de voorrem. Bleef hangen, zodat ik mijn motor niet uit de garage kon krijgen. Na een kleine rit ging het dan weer beter, maar toch hebben man en zwager er maar even naar gekeken, en eea opgelost. Ook remvloeistof vervangen, want heel vies!
Hadden we nog een af en toe terugkerend start probleem, wat te maken bleek te hebben met een niet correct gemonteerde nieuwe accu.
Kwestie van een langer schroefje 'installeren'. Problem solved!

Motor doet het nu helemaal geweldig. De PC is dus écht mijn soort motor. Heel wendbaar, handelbaar. Ik moest even wennen aan het feit dat het niet zo'n raket is als mijn Suzuki Bandit 1200, maar dat was snel gebeurd.

Nu dus dagelijks naar werk op en neer, zelfs boodschappen doen met mijn geweldige kofferbakje!

Kortom: ik geniet gruwelijk van mijn PC!!!! Dit was mijn test motor, kijken of het me bevalt. Goedkoop gekocht, hij is niet in superstaat, nogal wat gebruikerssporen. Maar ik ben er zó blij mee!
Als deze op is, wordt het daarna zeker weer een PC!

Nu nog eens zadel vervangen (waar ik helaas na Hemelvaart geen antwoord op kreeg  ;) ), en foto's op het Smoelenboek plaatsen, waarvan ik helaas nog steeds niet weet hoe het moet.... Ook staat op mijn kenteken nog steeds de op één na vorige eigenaar vermeld....

Ik zal me volgende week weer melden bij de betreffende mensen, het ligt niet alleen maar aan hen, ik was ook niet meer heel actief hier!!! En ik weet als geen ander dat het leven zo gruwelijk druk kan wezen. Dus geen verwijten!!!

Groetjes, Maaike

2
FAQ / Koplamp doettut niet....
« Gepost op: maandag 20 mei 2013, 20:50 uur »
Hallo mede PC-ers,

Afgelopen zaterdag mijn lieve Witte Wolk opgehaald, blijkt de koplamp het niet te doen....
Balen dus. Vandaag met manlief samen spiegels en rest voorfront verwijderd, om goed bij eea te kunnen.

Van alles geprobeerd, doorgemeten enz enz. Vanavond was mijn zwager nog hier, maar kon het probleem ook niet ontdekken. Knippelichten, dashboardverlichting, achterlicht, remlichten: het werk allemaal. Alleen die verrekte koplamp niet.

Heeft iemand enig idee waar we moeten zoeken?

Alvast dank!

Ben overigens wel nog steeds héél blij met mijn eerste PC!

3
Gevraagd / Owners manual/werkplaatshandboek?
« Gepost op: vrijdag 10 mei 2013, 23:40 uur »
Hallo PC-ers,

Ik ben nog op zoek naar een handleiding voor mijn PC 800. Het mag ook op een schijfje zijn, zodat ik alles zelf kan uitprinten.

Het gaat om een PC met bouwjaar 1991. Ingevoerd, want km teller heeft de hoofdzaak op miles staan.

Hoop dat iemand nog het een of ander heeft liggen, of een of ander (uiteraard tegen vergoeding!) kan branden op een schijf!

Groetjes, Maaike

4
Gastenboek / Ook nog maar even voorstellen dan....
« Gepost op: woensdag 08 mei 2013, 00:04 uur »
Ik ben Maaike Temmink, woon samen met Henk in het mooie Jabeek (Zuid Limburg). Ik rijd al een jaar of 20 motor. De eerste was een Virago 700, waarna een Kawa Z650 volgde (klassieker). Na de Kawa een paar jaar Kever Cabrio gereden, maar het motorbloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben heropgestapt. Weer een chopper, wat dus absoluut niet meer beviel.
Dus toen een Triumph Trophy 1200 aangeschaft, waarmee ik vele reisjes naar Oostenrijk en Italië heb mogen maken. Toen het plastic ging vervelen (en het gewicht), weer eens iets heel anders: Naked Suzuki Bandit 1200.

Omdat ik veel woon-werk wil rijden, is dat echter geen fijne keus. Eerste regenbui dacht ik dat er mensen met steentjes aan het gooien waren, wat een ellende. Dus mag manlief mijn rode Bandiet hebben, ik ga voor de PC!

Afgelopen zaterdag proefgereden, beviel vrijwel meteen. Natuurlijk is het weer even heel anders in de bochtjes, maar het zit zo heerlijk! De 18e mag ik mijn Witte Wolk gaan ophalen. En dan dus maar flink aan het toeren. Geen wijntjes meer op zaterdagavond, ben ik zondags op tijd op voor leuke ritjes, voor alle fietsers de weg op gaan.

Vakantie is ook alweer gepland met de motor dit jaar, 9 juni naar het Schwarzwald.

Heb al wat heen en weer geschreven hier op het forum, maar had me geloof ik nog niet netjes voorgesteld. Bij deze dus.

Als de motor in huis is, zal ik ook echt lid van de club worden. Zo af en toe eens een gezamenlijke rit vind ik wel leuk.

Groet,

Maaike

5
Gevraagd / Bestuurders zadel (of overtrekje)
« Gepost op: dinsdag 07 mei 2013, 21:28 uur »
Ik heb afgelopen zaterdag een witte PC800 gekocht, waarvan helaas het zadel iets gescheurd is.
Is er iemand die nog een zadel heeft liggen dat ie wil verkopen?

Ik hoor het graag!

Groet, Maaike

6
Gastenboek / Heel veel oude dingetjes?
« Gepost op: maandag 15 april 2013, 00:13 uur »
Hoi,

Ik kom net kijken hier, maar het valt me op, dat er heel veel oude topics zijn? Als ik op zoek ga naar stickers, motoren te koop oid, kom ik dus echt op posts van 2010 terecht...
Zou het heel fijn vinden als het duidelijk is of ik idd nog de 'Body by Tuppereware' stickers kan bestellen, of dat de motorfiets die ik interessant vind idd ook nog te koop is, in april 2013...

Verder haal ik ook nog wel veel aanvullende info van deze site, als aspirant PC koper. Dus heb enigszins mixed feelings over de actualiteit van alles.

Hoop dat ik niet té kritisch ben, als nieuweling?

Groetjes,
Maaike Temmink

Pagina's: [1]