Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Moa@033

Pagina's: [1]
1
Forum / ZODEVOST IS GESTOPT....
« Gepost op: vrijdag 05 januari 2018, 08:53 uur »
Weet iemand een goede en betrouwbare motorzaak voor het onderhoud van mijn PC

2
Techniek / Windscherm “regenvrij”
« Gepost op: vrijdag 10 november 2017, 12:23 uur »
Goedendag, zo de herfst is echt begonnen. De eerste regenbuien, mist en veel motregen al mogen ontvangen onderweg naar het werk. Wie weet de gouden tip om het scherm, ook mijn vizier, “vrij” van regen te houden? ??? Op een avond sloeg mijn hele scherm vol van de mistdruppels, niet fijn. Ik lees over afwasmiddel, x-rein en wax, maar wie heeft de gouden tip(s) .

Groet Marcel.

3
Techniek / Spoiler voor op Scherm
« Gepost op: dinsdag 01 augustus 2017, 16:27 uur »
vraagje.. wie heeft ervaring met een opzet spoiler op het windscherm? ik ben zelf tegen de 2mtr aan en kom dus boven het scherm uit met mijn helm. Er zijn 2 soorten spoilers op de markt, 1 die je vast maak dmv gaatjes te boren in je scherm en hem daar aan vast te maken, maar ook die je vast klemt. Wie oh Wie heeft ervaringen met 1 van deze systemen.


groet Marcel

4
Diversen / Vraagjes..
« Gepost op: maandag 03 juli 2017, 09:23 uur »
Hallo iedereen,
sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een mooie PC800. Speciaal gekocht voor WoonWerk verkeer, maar het is zo leuk dat er wel meer ritjes worden gemaakt ermee. Omdat ik al 22jaar jaar niet meer gereden heb, toch wat vraagjes. Op welke deel van de rijstrook op de snel weg kun je het beste rijden, ik bedoel aan rechter-midden of linkerant? Ook het parkeren in een stad, kun je op de stoep parkeren of moet je in een Pvak staan? Remmen jullie ook op de motor of puur op met de rem, terug schakelen? Ik hoop dat jullie mij wat meer kunnen vertellen hier over.

mvgr Marcel

Pagina's: [1]