Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - mothergoose

Pagina's: [1] 2 3 ... 15
1
Vereniging / Pinksteren 2023
« Gepost op: maandag 10 oktober 2022, 07:48 uur »
Beste allemaal

Samen met Johan zijn we op zoek naar een betaalbaar hotel met acceptabele voorwaarden voor onze vakantie met Pinksteren komen jaar. Hoe duur het ook allemaal is, alles is vol, of de voorwaarden zijn niet realistisch.

Voorzichtig aan zitten we te kijken naar een ander weekend dat Hemelvaart of Pinksteren, ik wil graag weten of hier animo voor is. We kijken naar het weekend vóór Hemelvaart (12 tot 15 mei) of het weekend na Pinksteren (2 tot 5 juni).

Hoe staan diegene die mee willen hierin? Laat je mening hieronder graag weten.

Gr. Jurgen

2
Vereniging / Nieuwsbericht in leden sectie / CORONA!!!!
« Gepost op: vrijdag 30 september 2022, 11:05 uur »
Voor de leden die wel op het forum lezen, maar niet ingelogd zijn, in de ledensectie staat een nieuwsbericht die je wellicht wel wilt lezen, maar niet ziet omdat je niet ingelogd bent.

Bij deze de tip om in te loggen en hier naar te kijken.

Gr.  Jurgen

3
Vereniging / Pinksteren 2023
« Gepost op: zaterdag 23 april 2022, 15:36 uur »
Beste vrienden,

Ik ben bezig met onze vakantie in 2023, dat jaar gaan we met Pinksteren weg. Op basis van de poll uitslag zou ik naar het Zwarte Woud gaan, maar op advies van Petra heb ik naar Luxemburg gekeken. Vanuit mijn reisbureau doe ik over het algemeen zaken met Hotel Belle Vue in Vianden (https://www.hotelbv.com/nl). Een bijzonder comfortabel hotel in het dorp. De reden dat dit interessant zou kunnen zijn is dat er leden zijn die wel mee willen, maar op de dag niet rijden. Deze mensen kunnen dan eenvoudig het dorp in, wat super gezellig is. Op die manier houdt ik rekening  met iedereen, wat ook wat waard is.

Een van de nadelen is de prijs in Luxemburg, die is voor een overnachting hoog, ik heb beschikbaar:
- 3x 1persoonskamer € 120,00 pppn
- 7x 2persoonskamer voor één persoon € 146,00 pppn
- 13x 2 persoonskamer € 95,00 pppn
Dit zijn serieuze prijzen, in Duitsland gaan we hier bijna twee keer van op vakantie.

Wat te doen.... We zijn een motor vereniging, we willen mooie ritten rijden in onze vakantie, maar we vinden allemaal ook onze gezellige avonden belangrijk.

Ik loop er tegen aan dat ik meer en meer éénpersoonskamers nodig heb, meer dan vroeger het geval was. Dit is steeds moeilijker aan het worden, en kostbaarder.
Tegelijk wil ik het wel proberen iedereen naar het zin te maken en daarom mijn vraag aan jullie:

Ik heb een optie van twee weken tot 6 mei op de genoemde kamers. Gaan we hiervoor of ga ik toch in Duitsland verder zoeken.

Ik hoop dat iedereen die interesse heeft in ons weekend z.s.m. maar in ieder geval voor 6 mei in een bericht hieronder laat weten wat ze willen.
Heb je andere ideeën, voel je vrij om dat ook te melden!

Alvast bedankt voor de moeite!

Gr.  Jurgen

4
Aangeboden / Gevonden op Marktplaats, een heel bekende
« Gepost op: dinsdag 22 maart 2022, 22:26 uur »
https://www.marktplaats.nl/v/motoren/motoren-honda/m1822211750-motor-honda-pc-800

Succes met de verkoop Henk, zo'n goede PC moet je zo kwijt zijn!

Gr.  Jurgen

5
Vereniging / Pinksteren 2023, waar gaan we heen?
« Gepost op: zondag 20 februari 2022, 21:51 uur »
Vandaag op de ALV heb ik wederom de vakantiebestemming aangehaald, dit maal voor Pinksteren 2023. We gaan al heel wat jaar samen op vakantie, het wordt daardoor steeds lastiger iets te vinden waar we nog niet gereden hebben. Ik heb voorgesteld om in 2023 wat verder weg te kijken naar een bestemming met daarbij de optie om tijdens de heenreis bijvoorbeeld te werken met een extra overnachting.

Daar waar we tot nu toe met Pinksteren op vrijdagochtend vroeg wegrijden en aan het einde van de dag op de plaats van bestemming aankomen, kunnen we ook een dag eerder weg gaan en die dag over de snelweg 400-450km rijden en een hotel boeken. Dan blijft voor de vrijdag nog een zo'n 200 km over, dit is als een dagtocht. Je vakantie duurt een dag langer, dat is leuk en de heenreis is minder lang/intens. Hetzelfde kan voor de terugweg geregeld worden, al kan ik me voorstellen dat hier minder snel voor gekozen wordt.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen zijn of haar mening te geven, hebben we besloten deze poll voor een maand op het forum beschikbaar te stellen. Heb je een idee voor een bestemming, laat dat hier dan weten!

Namens de toercommissie
Jurgen Rouwhorst

6
Vereniging / Algemene Leden Vergadering 20 februari 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 10:02 uur »
We gaan het weer proberen dit jaar, onze gezellige ALV en wel op 20 februari dit keer. Het Vosje in Maarn is al gereserveerd. Meer info volgt zodra er wat meer bekend is omtrent de vorderingen van Corona.

Namens het bestuur
Jurgen Rouwhorst

7
Vereniging / Openingsrit 27 maart 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:45 uur »
Na de ALV is het op 27 maart tijd voor de eerste rit van het jaar. We kunnen de motoren weer uit de winterstalling halen en ons klaar maken voor een nieuw seizoen waarin we weer heerlijke dagen met elkaar gaan beleven. Na de winter periode is het altijd weer lekker om op te stappen, waar we dan heen rijden maakt vaak niet uit. Wie wil zorgen voor een goed begin van het nieuwe seizoen? Geef het hieronder aan.

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

8
Vereniging / Paasrit 18 april 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:41 uur »
Ook dit jaar gaan we 18 april 2e paasdag weer op pad, in dit lange weekend nemen we de tijd op maandag 18 april om er weer lekker op uit te gaan. Zo aan het begin van het seizoen zijn we nog wat stroef misschien, wat is er dan lekkerder om er even op uit te gaan. Stukje rijden, lekker eten, bijkletsen met iedereen, heerlijk!

Wil je deze dag verzorgen, geef dat dan hieronder aan .

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

9
Vereniging / Mei rit 8 mei 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:35 uur »
Heerlijk weer, de bomen weer groen en de koeien weer in de wei, laten we zondag 8 mei er samen van genieten door er op uit te gaan. Waarheen mag jij zeggen, breng ons naar de mooie plekjes die je wilt delen met je PC800 maatjes. Heb je een idee, pak je kans en reserveer deze dag door het hieronder te schrijven. Er sluiten er vast veel aan!

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

10
Vereniging / Hemelvaart weekend 26 t/m 29 mei 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:33 uur »
Ook dit jaar is het weer gelukt, we gaan lekker een lang weekend met de club op vakantie. Dit jaar gaan we naar de moezel en wel in het weekend van 26 tot en met 29 mei. Meer info volgt snel

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

11
Vereniging / Juni rit 19 juni 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:31 uur »
We hebben onze vakantie weer achter de rug, op 19 juni is het dus tijd voor een heerlijke tocht door ons eigen landje. Je hebt vast een idee waar je altijd nog eens wilde rijden met de club, pak de kans en neem ons mee op pad door de mooie delen van Nederland.

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

12
Vereniging / Juli rit 10 juli 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:28 uur »
Hoogzomer is het inmiddels, zo net voor de zomervakantie van vele gaan we er op 10 juli weer op uit met z'n allen. Waar gaan we naar toe, geen idee... dat weet degene die deze dag gaat verzorgen. Dat het gezellig wordt weten we nu al wel, dus kom maar op met deze mooie rit

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

13
Vereniging / 2e Juli rit 31 juli 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:24 uur »
Deze tweede rit in de zomer is doorgaans een rit die in de vakantie van velen valt. En toch is de opkomst over het algemeen heel goed, dus daar gaan we nu weer van uit op 31 juli.
Wie de deelnemers van deze dag wil verrassen kan dit hieronder aangeven, het wordt vast weer een perfecte dag!

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

14
Vereniging / Augustus rit 21 augustus 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:21 uur »
Lekker zomerweer helt vaak bij een fijne dag, maar ook bij minder weer kunnen we prima rijden. Wat het 21 augustus wordt? Geen idee, in ieder geval gezellig!
Verzorg jij deze leuke dag met een mooie rit ergens in het land? We kijken er naar uit!

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

15
Vereniging / September rit 11 september 2022
« Gepost op: zaterdag 27 november 2021, 09:17 uur »
September is wat weer betreft een fijne tijd om te rijden, niet te warm en over het algemeen droog weer. 11 september gaan we er weer op uit, met hoeveel dat wordt zien we wel.
Gezellig wordt het toch wel, wie gaat er mee en wie maakt de dagtocht?

Claim deze datum en verras de mensen die mee gaan

Namens de toercommissie

Gr.  Jurgen

Pagina's: [1] 2 3 ... 15