Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Silvonton Niessing

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Foto Archief / Foto's MV Pacific Coast Nederland
« Gepost op: donderdag 25 februari 2016, 06:08 uur »
Beste forumleden,

Ik ben de foto's aan het verplaatsen. De nieuwe staan op onderstaande link:

Foto archief - Nieuw

Als er problemen zijn met het benaderen van de foto's, laat het mij dan even weten ajb.

Groetjes,

Silvonton

2
Archief / Brandstopklepje Wit
« Gepost op: donderdag 14 augustus 2014, 11:03 uur »
Hoi motorvrienden,

Bart Wernke is op zoek naar een benzinetankdekseltje voor zijn witte PC. Wie kan hem hieraan helpen en wat zijn de kosten?

Bedankt en groetjes,

Silvonton

3
Diversen / Extra informatie onder je foto
« Gepost op: woensdag 09 oktober 2013, 08:08 uur »
Beste forumleden,

Van een van onze forumleden, leohermans, kreeg ik de vraag of het mogelijk is om de woonplaats te vermelden bij je foto bij een post. Dit natuurlijk alleen voor de mensen die dit willen delen. Zo is het mogelijk om te zien wie je in je eigen buurt tegen zou kunnen komen.

Wanneer je dit een leuk idee vindt kun je onder "Profiel - Forumprofiel" de regel "Extra titel" hiervoor gebruiken. Je woonplaats staat dan direct onder je fotootje.

Groetjes,

Silvonton

4
Bestuursleden / Public Relations
« Gepost op: maandag 20 februari 2012, 19:28 uur »
Chris de RuiterE-mail: pr@pc800.nl

Mail bestemd voor het gehele bestuur is te sturen aan bestuur@pc800.nl

5
Foto Archief / Jubileum weekend 2009
« Gepost op: vrijdag 17 juni 2011, 23:22 uur »
Een van de filmpjes van het jubileumweekend in 2009

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4hdyFx8JRHk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4hdyFx8JRHk</a>

6
Techniek / Youtube filmpjes in je posts
« Gepost op: vrijdag 17 juni 2011, 23:16 uur »
Hoi motorvrienden,

Ik heb van meerdere van jullie het verzoek gekregen om youtube filmpjes te kunnen "enbedden" in jullie posts. Inmiddels kunnen jullie dit gebruiken. Door in je post de volgende code op te nemen wordt het filmpje enbedded getoond in je post.Waarbij video_id vervangen moet worden door het nummer dat het filmpje op youtube heeft.

Veel plezier ermee.

Groetjes,

Silvonton

7
Foto Archief / Te weinig ruimte
« Gepost op: maandag 17 mei 2010, 08:12 uur »
Beste motorvrienden,

Omdat de opkomst bij onze activiteiten en ritten steeds groter wordt en er steeds meer enthousiaste fotografen bijkomen liepen we uit onze ruimte binnen www.pc800.nl. Om die reden is er een nieuw domein geregistreerd www.pc800fotos.nl. Daar is voor elk lid dat zijn PC800 foto's wil delen een mapje gemaakt onder leden. Binnen die mapjes staan alle foto's die ik heb kunnen terug vinden (eigen sites, picasa e.d.) of die ik gemaild heb gekregen, opgenomen. De nieuwste foto's staan bovenaan en omdat ik maar een sortering kan aangeven worden daarom de leden ook omgekeerd gesorteerd, van z naar a zal ik maar zeggen. Mocht je nog foto's missen, stuur ze aan mij op en ik zal ze erbij zetten.

Ik hoop dat jullie veel plezier aan dit foto-archief mogen beleven, mocht je zelf graag je eigen foto's in je eigen mapje zetten, stuur me gerust een mailtje, ik zal dan een gebruikersnaam en wachtwoord voor je aanmaken zodat je zelf je eigen mapje met foto's kunt indelen/beheren.

Groetjes,

Silvonton

8
Overige / 27 juni 2010 = Motortoertocht Vught voor gehandicapten
« Gepost op: zondag 21 februari 2010, 22:31 uur »
Beste allemaal,

Op de Algemene Ledenvergadering is besloten de motortoertocht Vught voor gehandicapten onder jullie aandacht te brengen. Voor meer informatie en inschrijving zie http://www.ttvught.nl/joomla/index.php?option=com_facileforms&Itemid=5

Groetjes,

Silvonton

10
Lidmaatschap / Wat krijg ik ervoor terug?
« Gepost op: donderdag 12 november 2009, 23:41 uur »
Als betalend lid van MV Pacific Coast Nederland krijg je:

- de gezelligste club van Nederland;
- de flyers en de post van onze vereniging;
- voorrang bij boekingen van activiteiten waarbij overnachtingen gekozen kunnen worden;
- toegang tot de leden-voor-leden sectie op het forum (onze site) met extra downloads van oudere bladen, PC gerelateerde publicaties;
- ritten verspreid over het hele Belgische en Nederlandse land waarbij iedereen, ook forumleden welkom zijn;
- voor 2010 toegang tot de sleuteldag die door Ralf en Petra georganiseerd en gefaciliteerd wordt;

Voldoende redenen om niet alleen forum lid (gratis) te zijn maar ook lid van MV Pacific Coast Nederland te worden en zo je steentje bij te dragen aan het instand houden van onze gezellig club.

Ben je al lid van MV Pacific Coast Nederland en heb je nog geen toegang tot de Ledensectie. Stuur mij (silvonton) dan een mailtje of een persoonlijk berichtje met je lidmaatschapsnummer (staat op de adressticker van de Pacific Post) of vermeld je naam, adres, postcode en woonplaats en je forumnaam en ik zal je toevoegen aan de leden sectie.


11
Forum / SMF installatie 1.1.5 en www.pc800.nl
« Gepost op: zaterdag 03 mei 2008, 01:12 uur »
Hallo motorvrienden,

Zoals jullie misschien zien www.pc800.nl wijst nu naar www.pc800.nl. Met dank aan Patric voor de medewerker aan de transfer! Tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om SMF, de software waarmee het forum werkt, te brengen naar de laatste versie 1.1.5. Mochten er onvolkomenheden zijn, aarzel niet me een berichtje te sturen.

Met vriendelijke groeten,

Silvonton

12
Forum / Tijdelijk geen Pb door op de gebruikersnaam te klikken
« Gepost op: zondag 16 december 2007, 23:03 uur »
Hallo allemaal,

Het is tijdelijk niet mogelijk door op de gebruikersnaam te klikken een persoonlijk bericht te sturen of het profiel te bekijken. Wanneer je boven via persoonlijke berichten naar al je berichten gaat dan kun je daar wel een bericht versturen.

Ik ga kijken of ik het andere ook weer werkend kan krijgen.

Groetjes,

Silvonton

13
Forum / TinyPortal toegevoegd
« Gepost op: zondag 16 december 2007, 16:03 uur »
Hallo Forumvrienden,

TinyPortal toegevoegd. Dit is een pakketje dat draait onder de forum software en dat de mogelijkheid geeft om blokken te maken waarin artikelen, informatie, de klok of anders dingen terugkomen. Dus mocht het er iets anders uit zien dan je tot nu toe gewend was..... dan ben ik daar schuld aan.  ;D

Hoop dat het er iets op vooruit gegaan is, ook wanneer het niets is hoor ik het graag. Maar dan moet het klokje weer weg.  ;)

Groetjes,

Silvonton

14
Techniek / After market Xenon ook voor motoren
« Gepost op: dinsdag 06 november 2007, 19:09 uur »
Hallo motorvrienden,

Voor de liefhebbers, ook voor motoren zijn er op onderstaande site after market inkoop initiatieven. Voor allerlei soorten onderwerpen wordt hier actie ondernomen om de wet van de grote getallen te laten werken bij het inkopen van onderdelen, ook voor motoren.

http://carfanatics.nl/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14154

Omdat mijn auto total-loss is heb ik af moeten zeggen voor de 11e xenon inkoop actie, maar de response van moderator Mark was bijzonder allert en positief. Mogelijk ook leuk voor ons als motorclub.

Groetjes,

Silvonton

15
Forum / Verwijderen inactieve leden
« Gepost op: dinsdag 09 oktober 2007, 15:27 uur »
Forumvrienden,

Leden die meer dan 300 dagen niet actief zijn geweest op het forum worden verwijderd. De berichten blijven wel staan, maar hun accounts worden verwijderd. Wil je je account actief houden, zorg dan dat je niet te lang wegblijft.  ;D

Groetjes,

Silvonton

Pagina's: [1] 2 3 ... 10