Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Jeroen en Hellen

Pagina's: [1]
1
Techniek / VERPLAATST: frontje zumo 550
« Gepost op: donderdag 16 september 2021, 20:22 uur »

2
Diversen / frontje zumo 550
« Gepost op: donderdag 16 september 2021, 19:02 uur »
oproepje.....oproepje.....oproepje

hoi allemaal, wie kan jullie voorzitter helpen aan een defecte zumo 550 waarvan de knopjes voorop naast het scherm nog intact zijn ?
Je zou mij er heel blij mee maken als je deze morgen mee neemt naar ons zo lang gekoesterde wens weer eens 4 dagen gezellig weg te zijn met onze alom super gezelligste motor club van nederland en ver daar buiten........
Ik hoor graag van je. mag ook per whatsapp 0640231817
voor allen die meegaan, tot morgen.
Jeroen en Hellen

3
Techniek / Banden
« Gepost op: maandag 15 juni 2020, 10:33 uur »
Wie kan mij advies geven over een nieuwe achterband.
Wie heeft ervaring met de bridgestone 140/75. Dit is een diagonale band. Dit i.c.m. een radiale voorband bridgestone 120/70 ZR 17 type BT023.

4
Diversen / stukje van jullie voorzitter
« Gepost op: maandag 30 maart 2020, 19:52 uur »
 Beste leden ,lieve motorvrienden, 
                                                                                                                                                                       
 Het zijn hele bijzondere tijden. Uitzonderlijke tijden. Tijden waarbij we elkaar moeten vasthouden en helpen waar we kunnen. Maar ook tijden waarbij we soms niet bij onze geliefden kunnen zijn vanwege de strenge maatregelen. Dat vraagt veel van ons.
Het is nu geen tijd voor onze mooie motorritten. Veel bijeenkomsten kunnen niet doorgaan, zoals het er nu naar uitziet ook onze topper met Hemelvaart niet en de diverse ingeplande tourritten.
 Pacific coast 800 club staat, op een paar digitale web berichten op ons forum na, stil. En zo hoort het ook. Het is nu geen tijd om feest te vieren.

Ik wens iedereen heel veel sterkte. Want het kan zomaar zijn dat jij of je naasten getroffen zijn door het coronavirus. Dat dat grote gevolgen kan hebben, zien we tegenwoordig dagelijks op het nieuws. Brabant, mijn roets, is als eerste getroffen en dat vraagt enorm veel van onze ziekenhuizen. Ook die , die dagelijks vechten voor het leven van anderen, wens ik heel veel sterkte. Voor hen zijn deze tijden een ware beproeving. Net als voor andere  in vitale beroepen die dagelijks aan het werk zijn om het voor anderen goed te regelen. Het bestuur Pc800 leeft mee, en is ongelofelijk trots op jullie.

Omdat er op dit moment feitelijk niks gebeurd in motorland, hebben we tijd voor andere dingen en ik krijg veel berichten dat zij zich inzetten voor hun medemensen. Halen boodschappen voor ouderen en zetten zich in waar ze kunnen. Daar ben ik ontzettend trots op en ik applaudisseer voor iedereen die zich nu van zijn of haar beste kant laat zien. De zorg voor elkaar is gelukkig bij ons diep geworteld.

Wij, pacific coast club 800 staan op dit moment vrijwel stil. Ons past bescheidenheid. Dat wil niet zeggen dat men geen beroep op ons kan doen. Want we helpen waar we maar kunnen. Op dit moment hebben echter de individuen het voortouw. Zij helpen en zetten zich in voor heel veel grote en kleine initiatieven die al bestaan. Dat is mooi, heel mooi.

Lieve mensen, lieve motorvrienden  Pacific coast club Nederland en alle leden daar buiten. Let goed op jezelf en op elkaar. Laten we de regels van onze overheid respecteren en afstand houden, zoveel mogelijk thuis blijven en oog houden voor de ouderen en zwakkeren. Het zijn bijzondere tijden. Maar er schijnt altijd licht aan het eind van de tunnel, hoe zwak dan ook. En er komt een moment dat we elkaar weer in de armen kunnen vliegen. Onze tranen laten vloeien en dan doorgaan met ons leven. Er komt altijd een dag dat we op de motor kunnen stappen om heerlijk rond te toeren. Laten we daarvan dromen. tot ziens ,tot gauw.

Nogmaals heel veel sterkte en dank voor iedere Pacific Coast motorrijder die zich nu inzet voor een ander. Blijf gezond. Hopelijk tot snel.

Vriendelijke groet, Jullie Voorzitter,
Jeroen Emmen

5
Techniek / Afstellen luchtschroef carburateurs
« Gepost op: zondag 07 oktober 2018, 19:49 uur »
Wie kan er mij gaan vertellen hoeveel slagen de luchtschroefjes  moeten worden open gedraaid van de carburateurs.

In de hogere toeren loopt motor netjes
In de lagere toeren houdt de motor in zodra je gas geeft en ploft af en toe.

Ik hoor graag wie mij iets meer kan  vertellen als dat ik al weet.
Mag ook naar mijn mail adres. Ook via dit forum zodat meerdere meerdere leden er mee geholpen zouden kunnen zijn.
Jehemmen@home.nl

6
Diversen / Verjaardag
« Gepost op: vrijdag 03 maart 2017, 23:57 uur »
Verjaardag Hellen toevoegen en haar naam op 1 april weg halen

Pagina's: [1]