Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Albert

Pagina's: [1]
1
Gevraagd / Lamp fitting richtingaanwijzer
« Gepost op: maandag 15 februari 2021, 17:05 uur »
Hallo kanjers,
Is er nog iemand die 2 fittingen heeft liggen die ik mag kopen?
Die van de spiegels en achter richtingaanwijzers zijn hetzelfde als het goed is en zou er graag 2 overnemen voor een project.
Mocht je ze hebben liggen en willen verkopen app mij dan even alsjeblieft.
Groetjes Albert 0643352348

2
Forum / Vaarwel
« Gepost op: maandag 05 oktober 2020, 16:51 uur »
Goede Middag,
Na de kennismaking vorig jaar tijdens het jubileumweekend wou ik toch even een bericht sturen.
Ik ben 2 maanden geleden moedwillig tot 3 x toe achterop aangereden bij het oprijden van een rotonde door een jonge knul in een fiatje 500. Weet niet wat ie gebruikt had maar hij ging er vandoor. Ben achter hem aan gereden en ben naast hem gaan rijden schreeuwend dat ie moest stoppen voor het invullen van een schadeformulier. Daar dacht dat vendje heel ander over en stuurde (terwijl ik naast hem reed met 70km/h) vol naar links tegen me aan waarbij ik ter nauwernood de pc overeind kon houden. Uiteindelijk kon ik 112 bellen via intercom en hebben ze m klem gereden. (Vendje vond dat ik niet snel genoeg reed) Maar goed, heel de koffer in elkaar en zijschade (zelf niets gelukkig). Het komt er in Nederland op neer dat je dan de dagwaarde krijgt, hij niet vervolgd kan worden (..) ondanks voor en achterzijde dashcambeelden. En je je prachtige pc-tje waar ik altijd bloedzuinig op was, waar ik alles op en aan had zitten binnen 1 minuut ziet transformeren in een supermooie cultbike naar een schadebak.
Ik heb, nadat dit de 4e pc was en hier heel mijn leven op gereden heb, besloten om een ander model motor te kopen. Deed me zeer maar ben l, net als mijn eerst pc verliefd geworden op een nog groter exemplaar. Ik hoop dat ik net zoveel plezier mag beleven van mijn bmw k1200lt (2005) als de tijd met mijn pc. Ik wens iedereen waanzinnig veel veilige kilometers toe en zal bij het zien van de pc terugdenken aan een prachtige tijd en hele toffe ritjes.
Het gaat jullie goed.
Veel groeten, Albert (en Ladka)

3
Techniek / Adres om pakkingen te vervangen.
« Gepost op: dinsdag 12 november 2019, 10:55 uur »
HELP!!

Mijn 3e en huidige pc begint weer olie te lekken.
Niet veel, maar elke dag 3 druppels begint toch aardig irritant te worden.
Omdat het een hell of a job is wou ik vragen of er iemand is die dit blok met zijn (of haar) ogen dicht uit elkaar haalt en alle pakkingen in 1 keer kan vervangen zodat ik er weer een tonnetje tegenaan kan.
Ontvang graag reacties.
Alvast bedankt

4
Gevraagd / GEZOCHT; Topkoffer
« Gepost op: maandag 10 juni 2019, 11:57 uur »
Hallo,
Ik ben op zoek naar een topkoffer die past op de mounting die op de achterzijde zit van de ruggesteun.(die je er van boven naar beneden overheen schuift)
Ik ben benieuwd of iemand mij verder kan helpen.
Alvast bedankt.

Pagina's: [1]