Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Baspors

Pagina's: [1]
1
Diversen PC800 gerelateerd / Statusupdate mbt Harry
« Gepost op: vrijdag 19 juni 2015, 13:54 uur »
Hoi allemaal,

Nadat ik afgelopen week J-P aan de telefoon had, die me vroeg hoe het stond met Harry (bijnaam voor mn PC), nadat deze tijdens de Hemelvaart wat bodemonderzoek had gedaan rondom de Edersee, leek het me een goed plan even een statusupdate te geven.

Afgelopen woensdag ben ik op Harry gestapt en naar Lewedorp gereden. De meesten van jullie weten dan dat ik een bezoek heb gebracht aan Wim (volgens J-P "De Maestro").

Tijdens dit bezoek werden de rechterspiegel, de rechtervalbeugel (die was toch dermate verbogen dat terugbuigen geen optie was) en de 2 valkapjes aan de rechterzijde vervangen en werd de "kont" aan de rechterzijde gepolijst.
Na deze ingrepen ziet hij er weer top uit, waarbij de verfijning later dit jaar volgen.

Dan worden stukjes afgebroken plastic (een paar oogjes aan de binnenzijde) gerepareerd en de spiegel en kont herspoten.
Al met al is ie dan weer helemaal om door een ringetje te halen.

Rijden doet ie nog steeds heerlijk, dus daar lag sowieso geen probleem. Maar zonder Ducktape en met gave valkappen smoelt ie toch weer ff beter  ;)

En hij is nog steeds waterdicht, zoals bleek tijdens de terugrit, toen een paar keer onderweg het sein "onderwater" werd afgegeven  :-\ :-\

12 juli hoop ik weer in Lewedorp te zijn, dan voor de rit die Wim heeft uitgezet. Wellicht tot dan!!

Groeten,
Bas

2
Gevraagd / Startknop gezocht
« Gepost op: zaterdag 28 februari 2015, 21:46 uur »
Beste allemaal,

Omdat mijn startknop licht reumatisch begint te worden, ben ik op zoek naar een vervangend exemplaar.

Inspuiten met WD40 etc heeft niet het gewenste resultaat, dus vandaar de vraag wie er nog een overtollig exemplaar heeft die ik kan overnemen.

Met groeten

Bas

3
Archief / Witte PC800 te koop
« Gepost op: zondag 15 december 2013, 12:19 uur »
Nu ik vanaf gisteren in het bezit ben van een mooie rode en toch lastig op 2 PC's tegelijk kan rijden, biedt ik mijn witte PC800 te koop aan.

Allereerst maar de link naar marktplaats:
http://www.marktplaats.nl/a/motoren/motoren-honda/m756318690-honda-pc800-wit-te-koop.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

PC is technisch in prima staat. Is voorzien van een hoog scherm (1,5 jaar oud) en topkoffer.
In het opbergvakje links in de kuip is een 12 V aansluiting (sigarettenaansteker) aangebracht.Vraagprijs 1.400 euro.

4
Archief - 2013 / Ik zoek niet goed..........of??
« Gepost op: zondag 29 juli 2012, 18:56 uur »
Hoi allemaal,

Het zal ongetwijfeld aan mij liggen, maar ik kan nergens de draadjes terugvinden van de eerdere ritten van dit jaar.
Ik wilde namelijk kijken of ik de routes van de rit vanuit Olen en die in de Hoeksche Waard opnieuw kon downloaden, omdat ik die op de laptop ben kwijtgeraakt.

Is er iemand die mij op het juiste pad kan helpen?

Alvast super bedankt!!

Bas

5
Gevraagd / Bevestigingssteunen voor topkoffer
« Gepost op: maandag 18 april 2011, 16:53 uur »
Hallo allemaal,

Van een kennis heb ik een mooie 46 liter SHAD topkoffer gekregen, inclusief grondplaat.
Maar ja, die plaat moet nog wel worden bevestigd op mijn PC......

Op de sleuteldag heb ik bij een aantal van jullie motoren mogen zien hoe deze bevestigd waren. Ik heb geleerd dat steunen op hun beurt weer handgrepen achter vereisen, ivm de afstand van de bussen. (ik weet het, il leg het dramatisch uit....)

Maar concreet ben ik op zoek naar de bevestigingssteunen die ik achter langs de buddy kan bevestigen en waarop ik de grondplaat (en koffer) kan plaatsen.
Heeft iemand die nog liggen of heeft een gouden tip waar ze nog te verkrijgen zijn ? Handgrepen heb ik op het web nl wel kunnen vinden.

Ansco gaf op de sleuteldag aan wellicht nog een setje op zolder te hebben. Helaas heb ik geen gegevens van Ansco, dus als je dit leest........

Met groeten,

Bas - die ook nog een hoge ruit gaat bestellen bij MDI -

6
Gevraagd / Gasdemper kofferbak
« Gepost op: maandag 28 maart 2011, 16:51 uur »
Hallo allemaal,

Mijn kofferbak ontbeert een gasdemper. Ik heb begrepen dat een tweedehands gasdemper van een achterklep Fiat (Panda of Bravo/Brava) ook kan.
Voor ik ga zoeken op de sloop toch eerst hier maar de vraag of iemand er toevallig nog 1 heeft liggen.

Groet
Bas

7
Techniek / Bevestiging topkoffer
« Gepost op: zaterdag 19 maart 2011, 19:20 uur »
Beste PC kenners,

Graag wil ik een topkoffer op mijn PC (wit uit 89) bevestigen.
Momenteel zit er achterop een ruggesteun met daarachter een rekje.
Nu heb ik van een kennis een tweedehands topkoffer (Shad 46 liter) gekregen, inclusief een grondplaat.

Maar ja, die moet natuurlijk nog wel op de PC bevestigd worden. Nu zie ik op de foto's op dit forum toch redelijk wat PC's met topkoffer.
Meestal van GIVI, maar dat mag volgens mij niet veel uitmaken, toch ? De steunen zitten volgens mij op de bevestigingspunten van het eerder genoemde rugleuning met rekje.
Mijn vraag is of er standaard bevestigingssteunen bestaan voor een topkoffer voor de PC of dat die wellicht zelf gemaakt zijn.

Ik hoop zondag de 27e even langs te komen bij de sleuteldag om wat mensen de hand te schudden en me voor te stellen. Wie weet kan ik dan ook nog ideeen opdoen hoe ik de topkoffer kan bevestigen.

Alvast dank voor de reacties.

Groeten
Bas

8
Gastenboek / Prettig kennis te maken
« Gepost op: donderdag 05 augustus 2010, 20:56 uur »
Hallo allemaal,

Sinds afgelopen donderdag ben ik de blije eigenaar van een witte PC800 uit '89. Ik ging eigenlijk alleen maar een helm kopen voor mijn zoon die 16 is geworden en een scooter gaat berijden.
Van de (mij bekende) eigenaar van de motorzaak kreeg ik echter een aanbod dat ik niet kon (en vooral niet wilde) weigeren. En dus kon ik 2 dagen later de motor ophalen. De eerste indrukken zijn super.
Komende week ga ik 3 dagen met een maat toeren in de Eiffel en rond de Moezel. Eerst zou ik dat doen op een BMW K75, maar nu uiteraard op deze heerlijke fiets.

Wat betreft mezelf kan ik vertellen dat ik 44 jaar ben en dat mijn liefde voor motorrijden begon op mijn 23e. Ik kwam toen te werken bij de Verkeerspolitie Rotterdam, waar ik 9 jaar op een BMW heb gewoond.
In mijn vrije tijd geef ik ook nog rijles, vooral motor uiteraard.
De PC800 stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Oh ja, ik kan nog melden dat er 44.600 miles op de teller stonden toen ik hem ophaalde.


Via mijn maat kwam ik bij dit forum en deze vereniging terecht. Ik hoop hier nog veel "rond te hangen" en dat lidmaatschap voor de vereniging komt ook wel goed (eerst de Eiffel in)

Groeten uit de Hoeksche Waard !!
Bas

Pagina's: [1]